torstai 26. toukokuuta 2016

LivBox toukokuu 2016

Tässä on vähän minun mietteitä tämän kuun Livboxista.

Biozell Professional Texturizing Spray Rakenne- ja volyymisuihke 100 ml (Ovh 6,50 e/300 ml)
"Antaa voimakasta tukea, rakennetta ja tuuheutta jättämättä hiuksia tahmeiksi tai jäykiksi. Tuote kohottaa ja tekee hiuksista ilmavat sekä antaa kestävän pohjan kampauksille." Turha tuote minulle.

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect CC-voide 50 ml (Ovh 10,95 e/50 ml)
"Sävytetty CC-voide auttaa poistamaan finnejä ja häivyttää jälkiä vanhoista epäpuhtauksista. Voide peittää finnit ja ihon pienet virheet, tekee ihon mattapintaiseksi sekä tasoittaa ihon sävyn" Vihaan näitä BB- ja CC-voiteita. Minun kokemuksen perusteella nämä tuovat vain kaikki ihon virheet esille. Tämä jatkaa siis matkaansa.

Curtin Pure ISM Anti-Green Shampoo 75 ml (Ovh 11,90 e/300 ml)
"Kirkastaa hiuksia ja auttaa poistamaan hanavedestä tulleiden mineraalien (raudan ja kuparin) aiheuttamat värjäymät hiuksista tehokkaasti ja hellävaraisesti" Tätä kokeilen mielelläni, mutta viimeksikin tuli pelkästään shampoo. Olisi ollut kiva jos olisi tullut myös saman sarjan hoitoaine.

 Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes Puhdistuspyyhkeet 7 kpl (Ovh 4,25 e/25 kpl)
"Puhdistavat kasvot tehokkaasti ja hellävaraisesti, poistaen meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin." Tämä oli ihan kiva tuote. Rajauksia tämä ei poistanut kokonaan, mutta muuten kaiken kyllä.

Palmolive Aroma Sensations Feel the Massage Suihkusaippua 50 ml (Ovh 1,85 e/250 ml)
"Virkisty tällä hellästi kuorivalla suihkusaippualla, joka sisältää Kuolleenmeren suolaa, aloe veraa ja vesiminttua. Anna raikkaan tuoksun elävöittää kehoa ja mieltä." Ei tuoksu mitenkään ihmeellisen hyvältä, mutta taidan kuitenkin pitää tämän itselläni.

Lisänä tuli Pandan Vadelmamuru-suklaa (Ovh 1,70 e) ja Iberon puhelinlankaponnarit (Ovh 2,90-3,90 e)
Suklaa on jo syöty, ihan hyvää oli ja ponnareiden kohtalosta en vielä tiedä. Ainakin pari mustaa samanlaista löytyy jo...

Kokonaisuudessaa boxi oli pahin pettymys tähän asti. Jos extroja ei laskenta niin boxissa oli vain yksi täysikokoinen tuote eli tuo Neutrogenan CC-voide. Minulle jäävät tuotteet eivät siis kata sitä summaa, jonka boxista maksan. Boxin arvo on siis todella alhainen verrattuna aikaisempiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...