keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Project Polish 2017

Olen seurannut kynsilakkaprojekteja ulkomaalaisten Youtube-kanavilta ja ilokseni olen huomannut jo monen suomalaisen blogissa vastaavanlaisen projektin. Tänä vuonna päätin aloittaa myös oman. Projektissa ovat mukana seuraavat 5 lakkaa:

Lumene Roosa Nauha -lakka on mukana, koska se on jo puolessa välissä ja kun kyseessä on tekstuurilakka niin pelkään että siitä tulee käyttökelvoton nopeammin kuin normaaleista lakoista. Tämä oli syksyllä 2015 suosikkilakkani ja haluan käyttää sen loppuun.

OPI:n Big Apple Red ja Alpine Snow ovat mukana pelkästään siitä syystä, että en useinkaan käytä punaista enkä valkoista lakkaa ja nämä ovat minikokoisia. Haluan vain käyttää nämä loppuun.

Oriflamen Lavender Shimmer ja Veryme Night Fever 1. Silver ovat mukana projektissa, koska ne ovat kokoelmani vanhimpien lakkojen joukossa ja Lavender Shimmeriä on jäljellä vajaa puolet ja Silveriä vähän yli puolet. Näitä lakkoja olen viime vuosina käyttänyt yhdessä vakilakkauksessani, jonka toivottavasti esittelen tänä vuonna täällä blogissa.

Kun jokin näistä lakoista loppuu niin otan tilalle uuden. Palaan asiaan kun on tapahtunut jonkinnäköistä edistymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...